2011

Augusztus-Szeptember, az az időszak amikor az összes rendes dizájner meg tervező úton van bemutatóról bemutatóra kiállításról kiállításra, egy másodperc szabadidejük sem marad. Hihetetlen hogy ennek ellenére is mindig előrukkolnak valamivel, sosem fáradnak bele. Jönnek ki a jobbnál jobb újítások, én is hallottam ám egy kettőről:


A BH bemutatón nem sok újdonságot láttam, de ezen azért kiakadtam, apróság de már azt hiszem eljutottunk arra a szintre hogy az összes ujjamon sem tudnám megszámolni, hogy hány első váltó szabvány létezik a forgalomban.


Hány év kellet hogy kijöjjön az első 100%-ban lebomló, valóban eldobható bringás kulacs..


Az első baszk fixi, két féle "felszereltséggel" 900 és 700 eurós összesen öt féle színben, appáááááám....


Az egyetlen gyártó akinél egészséges arányban vannak a bringa modellek,1 fitnesz, 2 monti, 3 pálya és 4 országúti. Ez a tíz modell lesz 2011-ben a Look-nál. Viszont olyan dolgokkal rukkoltak elő, mint a teljesen egyrészes hajtókar, állítható hosszal, 320 gramm persely nélkül. Egyszerű mint a pofon.
Az alább lévő találmány is az övék, végre egy stopli beállító szerszám, ment eddig a varázslás meg voltak rá mindenféle ingás trükkök, ez a bizgerentyű végre megmondja, hogy bizony a stoplinak ott kell lennie és kész. És mi van ha mégis fáj a térded? Az már bizony tuti pszichés.


És a legeslegnagyobb cucc, a kétledes Btwin vioo, én már április óta "tesztelem" az első prototipust, és óriási-hatalmas, ajánlom mindekinek.

0 megjegyzés: