Nagy update

Azoknak akik már régen nem láttak, megborotválkoztam, hajat nyírtam, vért adtam, és kaptam egy frankó sapkát Alex-től Franciaországból.... ("Francia" mostmár nagybetűvel, és jé nélkül)

tik

Rég nem meséltem, és kérték úgyhogy írok egy kis - regényt: Hol vesztettétek el a fonalat? amikor otthon voltam gondolom. Megcsináltuk a kocsit, többé kevésbé, rendbe raktuk a futóművet, hogy ne kattogjon, a fékeket hogy faroljon, a hengerfejtömítést, hogy ne forrjon... de forr! a vizsgán ugyan átment, viszont ugyanúgy felforr a vize minden egyes alkalommal ha megállok, vagyis ahogy megfigyeltem, minden egyes alkalommal amikor olyan helyen állok meg ahol még nem jártunk (ezt figyeltem meg, nem tehetek róla) biztos megjelöli mint egy kutya. Amúgy meg megy, kihozott gond nélkül, soha egy szót nem szól, azóta is mindenhová elvisz. A múltkor csinált egy olyat hogy kiköpte az olajbetöltő nyílás kupakját (a 710-es alkatrészt ugye) és összefröcskölt mindent motorolajjal, na de ennyit a kocsiról, kutya baja.
Simán kijöttünk, Györgyi ugye kiköltözött velem, szüleim meg kikísértek, három nap volt az út, aludtunk a Bodensee-nél és Clermont-Ferrand-ban, gyönyörű város a templomot ott fotóztam d:-)
Azóta meg volt munka keresés meg találás, találtunk neki árufeltöltést valami Fórum nevű sportboltban, még az idő beosztásunk is ugyanaz, tök ideális, így kezdetnek nyelvet tanulni meg pláne, hatalmas köszönet a főnökasszonynak. Hétvégenként sokat kirándulunk, piknikelünk a magyar bagázzsal, na de nem most, mert most szinte mind nyaralnak, Magyarországon ugye. Bringa megyeget, alakulóban van itt valami fixis-fotós tásaság is, a minap kaptam pont Lille-ből ezt a pompás sapit, a prirubé emlékére.
Ja és vissza a Fórumhoz, megint előléptem, most már adminisztratív munkát végezek, teljes munkaidőben, ami annyiból áll hogy rendezem a logisztikát töviről hegyire, plusz rajtam múlik, hogy az elméleti raktárkészlet megegyjezzen a gyakorlatival, 50 ezer termék van a boltban nem könnyű, mert.... na majd egyszer ezt leírom, mert hosszú, de készül már egy "miért nem Spanyolországban gyártják a pontos órákat" című fejezet. Elég ha annyit mondok, hogy ha mindenki rendesen dolgozna, nem lenne szinte semmi dolgom, de mivel nem így van, orrba szájba túlórázom. Na elég ennyit magamról, majd legközelebb mesélek valami másról. Addíg is nézegessétek a képeket...............sokat...

0 megjegyzés: